2017. március 15., szerda

Komoly öngondoskodási program



Milyen fajta vagyonépítési módszert használjunk, amikor felmerül bennünk, hogy esetleg egy komoly öngondoskodási programot szeretnénk megvalósítani magunknak?
Felmerülhet a tőzsdei kereskedés, mint vagyonteremtési módszer, de a mai napig is legnépszerűbb kereskedési forma, függetlenül, hogy részvény, vagy devizával kereskedünk, azt úgynevezett irány kereskedésnek mondjuk. Ennél a módszernél arra fogadunk, hogy a termék vagy lefele vagy felfele fog mozogni. Tény, hogy az említett stratégiáknál a profitos kötések aránya általában jó ha csak 50%. Tehát nehézhosszú évekig megőrizni a pozitív eredményünket, ha nem kapunk pozitív visszajelzést és sikerélményt a használt technikához.
Emellett létezik egy különleges kereskedési technika, amikor függetlenül a piaci mozgástól tudunk rendszeres profitot teremteni a számlánkon és nagyságrendileg magasabb a profitos kötések aránya, mint az iránykereskedésnél. Az irány semleges kereskedési stratégia jóvoltából a profitos kötések aránya több, mint 80-85%.
Ezzel az irány semleges kereskedési stratégia használatával, igazolhatóan képesek a kereskedők elérni akár a havi 5-10%-os profitot a számlájukra. Így már nevezhetjük egy potenciális vagyonépítési módszernek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése